sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tyrmäystippoja, häivähdys Sri Lankalaisesta mafiasta ja vastahyökkäyksen suunnittelua

Suunnittelemme vastaiskua tyrmäystippabaarille. Olimme perjantai-iltana juhlimassa parin kivan tyypin läksiäisiä (ihmisiä kun tulee ja menee koko ajan). Joimme pari olutta ja osa tytöistä, kuten minä tilasimme pina coladat. Sillä seurauksella, että sammuin hetken päästä kuin lyhty nuotion viereen; samoin kuin virolainen Marija. Nukuin niin sikeästi, etten huomannut koiran nuolleen poskeani tai norjalaisen kaverini nostelleen jalkojani. No, onneksi meitä oli paljon ja mitään pahaa ei päässyt tapahtumaan. Jonkinlainen blackout minulla on kuitenkin loppuillasta. Ei mitään hajua, kuinka kauan nukuin nuotion vieressä, missä vaiheessa norjalainen ystäväni talutti minut ja Marijan kotiin. Muistan kyllä kävelleeni kotiin, mutten pystynyt juurikaan puhumaan. Lisäksi Aussi-tyttö, joka joi puolet juomastani nukkui niin sikeästi, ettei herännyt aamulla safarille. Ja nukkui puolet päivästä. Itsekin nukuin 10 tuntia putkeen, mutta voin aamulla ihan hyvin. Ei pienintäkään merkkiä krapulasta, mikä kertonee siitä, että kyse ei todellakaan ollut alkoholista.

No, kuulimme tänään oman quest housemme omistajalta, että rantabaarin omistajat tekevät tuota säännölisesti. Laittavat unilääkkeitä tai vastaavia turistien juomiin, erityisesti nuorten naisten, tavoitteenaan päästä läheisempään kanssakäymiseen. Heillä on kytköksiä paikalliseen mafiaan, joten poliisi ei tee asialle yhtään mitään. Quest housen omistajat ovat kyllä yleensä varoittaneet kyseisestä paikasta, mutta tällä kertaa tieto ei ollut kulkenut. Onneksi olimme isolla porukalla, ja kenellekään ei sattunut mitään. Paikalliset ovat kuitenkin peloissaan mafiasta, joten eivät uskalla isosti kampanjoida rantabaarin pitäjiä vastaan.      

No mietimme, miten vastaamme asiaan. Osa tytöistä halusi jo järjestää mielenosoituksen heitä vastaan ja varoittaa kaikki muita turisteja. Itse ajattelin pikemminkin kirjoittaa Lonely Planetiin tai Trip Advisoriin ja varoittaa muita matkaajia sitä kautta. No katsotaan, miten homma etenee.                                                                                                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti