keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Joogi tokenee flunssasta

Jos influenssa-aallosta selvittiin tällä, niin mainiota. Huonosti olen kuitenkin jaksanut kirjoittaa, kun päässä on ollut niin paljon räkää. Anteeksi vähän brutaali ilmaus, mutta jonkintasoisesta putsauksesta on kyllä ollut kyse. Viikonloppuna makasin sohvalla viltin alla ja uuvuin jopa kirjan lukemisesta tai iPadin selailusta, välillä piti ottaa päikkärit toipuakseen rasituksesta. Eilen tein jo kevyen joogaharjoituksen ja tuntui hyvältä. Tosin kaikissa pää alaspäin asanoissa menin niin tukkoon, että oli hieman vaivalloista hengittää lainkaan. Tänään pidin vielä suosiolla toipumispäivän ja kävin vain syömässä ystävien kanssa. Mukavaa, helppoa, leppoisaa.

Tunnustin tänään projekti/asiakkuusesimiehelleni, etten ole välttämättä tulossa takaisin. Etten ole onnellinen nykyisessä elämässäni ja jotain uutta on keksittävä. Toimarille en ajatellut tunnustaa samaa, mutta tuntui niin valheelliselta jatkaa teatteria, että "sitten kun syksyllä olet takaisin". Tiedän, että minua toivotaan kovasti takaisin, mutta minusta ei ehkä ole siihen. Ainakaan pidemmäksi aikaa. Pomoni otti asian hyvin ja sanoi, että tärkeintähän on tehdä asioita, jotka ovat mielekkäitä ja jotka tekevät onnelliseksi. Ja että vuorotteluvapaata voi pidentää, jos tuntuu siltä. Ei kannata palata, ennen kuin on varma. Oli helpottavaa, varoittaa häntä siitä, etten ehkä ole tulossa. Ja oli ihanaa, että hän suhtautui niin positiivisesti. Pidennyskin voi olla mahdollinen, joskin olisi ihan järkevää tehdä jotain, mistä saa palkkaa. No se on syksyn murhe.

Aamukammassa on enää 16 aamua. Työaamua. Muuten sellainen nelisen viikkoa lähtöön. Käy SIIS vähiin, ja aika menee nopeasti. Toinen jalka ovesta ulkona, pää jossain ihan muualla. En tosin edelleenkään tajua, mitä sellainen vapaus on, muttei voi tuntua pahalta. ;)

2 kommenttia:

  1. Moikka! kiva että olet jo selviytymässä flunssasta.

    mä oon maailman huonoin blogeihin kommentoija, mutta ajattelin nyt kuitenkin "ilmoittautua". Ihastelen rohkeuttasi lähteä! (ja rohkeuttasi kirjoittaa!)

    niin ja siis, löysin tänne joidenkin epämääräisten jooga-googlettelujen jälkeen, mukavaa lukea harjoituksestasi. Joogaan itse myös.

    Kaikkea hyvää ja kiva jos jaksat kirjoitella matkaltasi!

    L.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, että kommentoit. On hauska tietää, että joku lukee. :) toki Google näyttää tilastoja, mutta jäävät aika etäisiksi. Aion kyllä jatkaa kirjoittamista myös matkalta. Siellähän mulla on aikaa.

    Lähteminen on nyt aika helppoa, mutta syksy vähän jännittää. Silloinhan niitä isompia muutoksia pitäisi tehdä. No se on sen ajan murhe. Pitää vaan luottaa, että tila synnyttää ideoita.

    VastaaPoista