keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Aamukampa loppuu huomenna

Huomenna on viimeinen työpäivä, ja lauantaina on lähtö. Onneksi vasta illemmalla. Ihanaa, että työ loppuu. Mutta pieni stressi on edelleen ollut kaikesta säätämisestä. On puhelinliittymän siirtoa, passin hakemista, retkiaittaa, forexia, clas ohlssonia, apteekkia, kenkäkauppaa, josta etsin edelleenkin hyvännäköisiä kevelysandaaleja, Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä, ja päällisin puolin olen saanut jo lähes kaiken hyvin hoidettua. Kotona pitäisi edelleen siivota, ja tyhjentää kaappitilaa vuokralaiselle, ja tyhjentää vessan kaapit ja pestä hyllyt. Ja miettiä, onko minulla jotain salaisia ja arvokkaita esineitä, jotka haluan siivota pois.

Perjantaina kärrään vanhemmilleni jotain kamoja, ja itselleni jonkun survival packin, kun saavun takaisin Suomeen. Esim. jotain vaatetta, matkakortin ja muuta sellaista, mitä tarvitsen ennen kuin pääsen takaisin omaan kotiin. Samalla juhlin synttäreitä tosi villisti eläkeläisten kanssa. No, juhlittua tuli jo lauantaina ja sunnuntai-illaksi on sovittu jo synttärihulinaa Bangkokissa. Ihana, työkseen lentävä ystäväni on siellä samaan aikaan, joten pääsemme laittamaan mekot päälle ja ihailemaan Bangkokin siluettia jostain rooftop-baarista.  No flipflops, only nice shoes. ;)

Sitten matka jatkuukin Sri Lankan pysähdyksen kautta Intiaan. On hassua matkustaa Bangkokiin mennäkseen Intiaan, mutta joskus näinkin. Halusin pitää paluulennon Bangkokissa, koska en halua Filippiinien kurssin jälkeen palata enää Intiaan. Enkä edelleenkään pidä suuremmin Delhistä. Mitä vähemmän aikaa Delhissä, sen parempi. Ja meno-paluu lennot Bangkokiin olivat aika halvat. Ja Bangkokissa on helppoa ja mukavaa, jos siellä nyt tulee vietettyä aikaa. Mennessä olen vain yhden yön ja yhden päivän. Mutta kivaa sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti