torstai 21. helmikuuta 2013

Matkaostoksia

Aurinko paistoi, karkasin töistä, menin shoppaamaan. Kassiin päätyi kaikkea niinkin viehättävää kuin maitohappobakteereja, laastareita, compeedeja, aurinkorasvaa (50 ja 30 suojakertoimilla), adapteri, pantysonia, otsalamppu, nesteporetabletteja, alushousuja, buranaa, nestesaippua, Y3 pyykinpesuainetta, yhdet kivat sandaalit, joilla voi kävellä ja alennuksessa ollut matkatyyny. Vähän helpotti suunnittelijasielun elämää, kun kaikkea hyödyllistä tuli hankittua. Ostin silti kauniit, enkä vain käytännölliset kengät. Ja asteen kalliimmat. Mutta ne olivat kivemman väriset ja inhosin niitä superkäytännöllisiä. Tuli mieleen lähinnä terveysjalkineet.

Lisäksi kävin Forexissa varaamassa vähän rupioita ja dollareita. Yrittivät kovasti myydä kaikkea ja vähän pyöristellä summia ylöspäin. Selvästi myydyn valuutan määrästäkin voi saada bonuksia. Yritin kysellä, mistä kaikesta menee komissiota, koska niin kovasti kauppasivat. Seinästäkin kun saa rahaa nostettua kohdemaissa. Tosin sen jälkeen, kun luottokorttini nielaistiin Balilla yllättävän sähkökatkon takia, olen ollut hivenen vähemmän huoleton rahan kanssa. Käteiselläkin on arvonsa.

Tänään oli myös Rosen-terapia, joskin viimeinen sitä lajia nyt pitkäksi aikaa. Voisin silti lähettää ihanalle terapeutilleni postikortin matkalta. Tilanne oli hurjasti muuttunut elokuusta, jolloin kävin siellä ensimmäisen kerran. Vähän jotain pientä jumitusta ja takaumia vanhasta, mutta tuntui jotenkin enemmän kohteliaisuuskäynniltä. Hyvä niin. Hengitykseni on rauhoittunut, ja hänen mukaansa kehon kieli yleisestikin. Olen paljon paremmin maadoittunut ja läsnä. Toisaalta olin elokuussa niin vihainen ja ties missä tunnetiloissa, ettei se nyt sinänsä mikään ihme ole.

Enää 5 päivää töitä. Sitten yksi lomapäivä ja lähtö lauantaina illalla. Jo alkaa olla aikakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti