sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Yötunnelmia

Oli bileet, oli kevyt hulvaton olo ja samalla jo niin irti. Oli ihanaa nähdä niin paljon tärkeitä ihmisiä samana iltana ilman, että aika olisi mennyt pelkkään emännöintiin. Bileissä määrää tärkeämpi asia on laatu. LOVE U ALL!

Mitäköhän tästä mun kirjoittamisesta nyt tulee, kun teen tätä vielä avoimemmin ja vähemmän päiväkirjatyyppisesti kuin tähän saakka? No sen näkee sitten. Suuremman avoimuuden harjoittelu ei edelleenkään ole huono asia. ;) Toisaalta olisi hassua ja älytöntä kirjoittaa matkakuulumisia vain vieraille ihmisille. Ja niille rakkaat, ihanat ystäväni, jotka ette ole lukeneet aiempaa, vanhaa blogia. Eli käytännössä suurin osa. Edelleen se löytyy, kun osaa etsiä. Mutta se on niin vanha juttu, ja niin rajun henkilökohtainen, etten osannut sitä koskaan oikein jakaa. Ja aiheeltaan niin siihen hetkeen sidottu.

Mutta nyt siis  4 päivää töitä ennen vapautta. Välillä tuntuu, että teen yhdestä lomasta ihan hirveän ison numeron. Loma siinä, missä muutkin, vain vähän pidempi sellainen. Mutta ehkä se isoin juttu on vapaus tehdä, mitä lystää. Ja niin, ettei tarvitse miettiä eikä miellyttää ketään eikä mitään, eikä ainakaan murehtia duunikuvioita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti