sunnuntai 26. toukokuuta 2013

4 viikon rutistus ohi, taas lomalla

Perjantaina loppui intensiiviopettajakurssimme ja nyt olen taas onnellisesti lomalla. Viimeinen viikko oli fyysisesti aika rankka ja väsymys alkoi selvästi vähän painaa loppuvaiheessa. Aika meni hirveällä vauhdilla ja painotus oli hyvin vahvasti avustuksissa ja opetusharjoituksissa. Opetusnäyttökokeet menivät kuitenkin ihan hyvin, ja koko kurssi valmistui. Tai no, ainakin sai +200 hours certifikaatin ja luvan liittyä Yoga Alliancen jäseneksi virallisella opettajatittelillä. Viimeinen ilta oli huippuihana, kaikki kurssilaiset saivat jonkin positiivisen tunnustuksen certifikaatin lisäksi jostain ansiosta kuten nopeimmin edistymisestä, rohkeimmista taaksetaivutuksista tai lahjakkuudesta tulevaisuuden suurimpana lupauksena . Itse sain tunnustuksen ahkeruudesta eli "best student" maininnan, koska hulluna pittaihmisenä olen vain hinkunut koko ajan lisää. Ironista sikäli, että olen ollut myös paikoitellen hieman kriittinen. Mutta opetukseen olen suhtautunut koko ajan hyvin asiallisesti ja ottanut vinkeistä opikseni.

Nyt on onnellisen tyhjä olo. Kestää selvästi hetken aikaa toipua intensiivirutistuksesta. Tein tänään jo oman harjoituksen, ihan reippaasti kunnolla ja pitkään, mutta eilen oli kevyt beach-päivä. Ja tietysti myös kuupäivä ja lauantai. Ihan heti en kaipaa toista intensiiviä, nyt on vain ihanaa keskittyä omaan harjoitukseen ja lomailuun.  Keskiviikkona lähdemme pienemmällä porukalla Palawanin saarelle lomailemaan. Tosin sielläkin on kaikenlaista puuhaa, joogaa, organic village yms. Mutta enää ei tarvtise opetella sanskritia ulkoa, mikä on ihan miellyttävää.

Harjoituksen osalta koen, että se on vahvistunut ja mennyt eteenpäin, joskin pieni väsymys tuntuu nyt ja on vähän vaikea sanoa, miltä kropassa tuntuu, kun olen saanut vähän enemmän levättyä. Varmaan ainakin hieman vahvemmalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti